Публикувано на 29.02.2024

Източник

Проектът Algotech, мрежата Uniswap и глобата на Binance

news

Проектът Algotech (ALGT) успя да постигне значителен успех в своята предварителна продажба, като събра повече от $883,000 през първата седмица. В същото време, Uniswap (UNI) и Binance се сблъскаха с трудности в текущите пазарни условия. Да разгледаме какво се случва.

Мрежата Uniswap (UNI) представи предложение за преразглеждане на своята система за управление, с цел стимулиране на активните членове. Това води до увеличение от 40% в цената на Uniswap (UNI) след анонса. Според официалното съобщение, гласуването по предложението ще се проведе на 1 март, което допринесе за положителното въздействие върху цената на токена, която в момента е $10.88.

В същото време, Binance (BNB) беше задължен да плати неустойка от над $4.3 милиарда след като беше признат за виновна в нарушаване на санкции и закони за пране на пари от страна на американски съдия. Въпреки това, цената на Binance Coin (BNB) остава в зелената зона с увеличение от 31% на месечна база, като в момента се търгува на $413.

Algotech (ALGT) представи децентрализирана платформа за търговия с криптовалути, използваща усъвършенствани алгоритми. Със своята алгоритмична търговия и използване на изкуствен интелект, Algotech (ALGT) се насочва към лидерство в индустрията. Размерът на пазара на алгоритмична търговия се предвижда да нарасне с 13.3% до 2028 г.

Предварителният кръг на продажба на токените на Algotech (ALGT) стартира успешно, като по време на първия етап бяха продадени над 20 милиона токена. Стойността на токена в момента е $0.04 и се предвижда да нарасне до $0.06 през втория етап. Прогнозираната стойност на токените ALGT за предварителния кръг на продажба е увеличение от 275%, което предоставя вълнуващи възможности за печалба на ранните инвеститори.

Табло
Поръчки
Търгуване
Валути