Публикувано на 21.02.2024

Източник

Илън Мъск поддържа идеята за партньорство между X и Midjourney

news

Илън Мъск поддържа идеята за партньорство между социалната медийна платформа X и графичната AI платформа Midjourney, която генерира изображения в отговор на подкани на потребителите. Според Мъск, ако това партньорство се осъществи, Midjourney ще бъде интегрирана в Grok AI chatbot, което ще позволи на потребителите да генерират качествено визуално съдържание за своите публикации на X. Дори и ако сделката не се материализира, изображенията, генерирани от AI, ще продължат да бъдат активирани на X.

Мъск споделя, че в момента води "интересни дискусии" с Midjourney, което дава надежда за бъдещо сътрудничество. Собственикът на X, добавя, че това партньорство би било "огромно за „The Everything App“", като подчертава амбициите на Мъск да направи X централна точка за различни онлайн функционалности.

Илън Мъск планира да добави нови функционалности към X, включително гласови и видео разговори, секции за търсене на работа и срещи. Той също така обещава възможност за създателите на съдържание да изкарват приходи от рекламата на X и въведение на абонаментна функция за събиране на месечна такса от абонатите в замяна на допълнително съдържание.

Също така се обсъжда, че в рамките на няколко седмици ще бъде представена актуализация на Grok AI - версия 1.5, която ще позволи на потребителите да създават публикации, анализирайки и обобщавайки цели теми. Отбелязва се, че общността с нетърпение очаква интеграцията на плащания в X, като Мъск обявява, че това ще стане по-късно през годината.

Табло
Поръчки
Търгуване
Валути