Публикувано на 12.10.2023

Източник

Cardano отново е най-разработваният крипто проект

news

Santiment, компания за анализ на блокчейн данни, сподели информация, че Cardano (ADA), който се смята за конкурент на Ethereum (ETH), е изпреварил всички други криптовалутни проекти по активност на разработките.

За последните 30 дни Cardano е регистрирал впечатляващ брой от 611.47 значими ангажимента в GitHub, което го издига на преден план в тази сфера. Преди това Cardano беше изоставан от проекти като Polkadot (DOT) и тестовата мрежа Kusama (KSM), които споделят второто място със 500.67 GitHub ангажимента за същия период.

Този ръст в активността на разработчиците се разглежда като положителен сигнал, в устойчивостта на Cardano (ADA) за дългосрочен план. Също така този факт носи потенциал за въвеждане на нови функции в екосистемата на проекта.

Освен това, Santiment следи и предлагането на Bitcoin (BTC), което се държи на борсите за криптовалути. Те отбелязват, че предлагането на BTC на борсите е на ниско ниво, около 5.6%, като това е най-ниското ниво за близо шест години.

Този факт показва, че участниците на пазара изглежда са склонни да задържат своите Bitcoin на дългосрочен план, което може да намали възможните влияния от бъдещи продажби.

Табло
Поръчки
Търгуване
Валути