Публикувано на 01.03.2024

Източник

Биткойн с прогнози за $200К

news

Ветеранският търговец Питър Бранд предостави обновена информация относно своята прогноза за цената на биткойн. Той обяви, че целевата цена за "текущия цикъл на бичия пазар", предвиден да приключи през август/септември следващата година, е повишена от $120,000 на $200,000.

Бранд сподели своята информация, след като цената на биткойн достигна нови върхове, а девет борсово търгувани фондове за биткойни (ETF) постигнаха рекорден обем на търговия в понеделник. Той посочи в платформата на социалните медии X, че с текущия тласък, който надхвърля горната граница на 15-месечен канал, целта за текущия бич пазарен цикъл се повишава от $120,000 на $200,000. Бранд предупреди, че затваряне под дъното от миналата седмица би анулирало тази интерпретация.

Търговецът редовно анализира цената на биткойн, като от време на време прави възходящи изявления. Той изрази своето "макро пристрастие" към биткойн, виждайки го като най-добрия кандидат за голям запас от стойност срещу унищожаването на фиат.

Въпреки това, Бранд е скептичен относно въздействието на преполовяването на биткойн върху цената му и предупреждава, че това е "вълнение срещу нищо", като подчертава, че намаляването наполовина на рекламата може временно да повлияе на цената, но се дистанцира от по-големите въздействия. Той също предупреди да не се доверява на председателя на SEC, Гари Генслер, като подчерта, че той исторически не защитава инвеститорите.

Табло
Поръчки
Търгуване
Валути