Публикувано на 13.11.2023

Източник

Биткойн на ръба на най-големият бичи пазар

news

Последната статия обявява, че цената на Биткойн (BTC) се е увеличила на над $37,000, което представлява най-високата стойност за криптовалутата през последните 18 месеца.

Този скок в цената на Биткойн се дължи на нарастващия оптимизъм, свързан с потенциалното одобрение на първия спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) от страна на регулаторните органи. Това предизвика интересни спекулации, основани на исторически данни, които намекват за вероятността на значителен ръст в стойността на Биткойн.

На 10 ноември в Twitter, крипто аналитик, известен като "el_crypto_prof," сподели мнение, че Биткойн е готов за най-голям бичи пазар в историята, като се основа на исторически показатели. Един от интересните сигнали идва от M-графиката, която показва рядък сигнал за покупка, който се е появил само веднъж преди около осем години. Освен това, изкачването на Биткойн над линията SMA 20 се счита за важна стъпка.

Анализаторът тълкува сближаването на тези показатели като потенциална индикация за предстояща голяма бичи серия в историята на Биткойн. Той подчертава, че институционални инвеститори влизат на пазара, което може да бъде една от причините за този оптимизъм.

Въпреки тези обещаващи перспективи, сегменти на крипто пазара предупреждават, че одобрението на ETF не е гаранция за незабавен ръст на цената на Биткойн.

Табло
Поръчки
Търгуване
Валути