Публикувано на 20.02.2024

Източник

3 трилиона Shiba Inu (SHIB) за 24 часа

news

През последния ден се наблюдава необичайно активност в мрежата на Shiba Inu (SHIB), като приблизително три трилиона токена SHIB, които са били трансферирани. Тези трансфери включват няколко транзакции, като стойностите им варират от стотици милиони до милиарди токени. Сред получателите са различни борси като Coinbase, Gate.io и Robinhood, като също така значителни суми се движат към и от частни портфейли.

Причините зад тези големи трансфери не са ясни, но те могат да бъдат стратегически маневри от ключови участници в мрежата SHIB. Такива трансфери могат да представляват ребалансиране на портфейли от страна на борси, големи инвеститори, или китове, както и подготовка за големи съобщения или стъпки в рамките на екосистемата SHIB.

Анализът на транзакциите показва, че борси като Coinbase и Gate.io са ключови точки за вход и изход на SHIB токени. Транзакциите на Coinbase, например, указват на засилен интерес или натрупване на този актив. Трансферите от и към частни портфейли могат да сигнализират изтегляне на печалби или промяна в експозицията на инвеститорите. Въпреки големите трансфери, цената на SHIB показва стабилност, като пазарът вероятно вече е оценил тези движения.

Табло
Поръчки
Търгуване
Валути