Публикувано на 23.12.2023

Източник

2 токена, които може да реализират печалби като тези от меме монетите

news

Функционалните монети и токени се завърнаха, като повечето от тях поскъпнаха с над 100% през последните три месеца.

За разлика от меме монетите, тези токени имат реална стойност, която се дължи на солидни фундаментални показатели.

Те дават на потребителите достъп до услугите на даден проект, което ги прави жизненоважна част от екосистемата. Говорейки за полезност, нека разгледаме Solana (SOL) и Retik Finance (RETIK). Solana, със своя супербърз блокчейн, се смята за един от най-добрите избори за разработчиците. От друга страна, Retik Finance разтърси DeFi сектора с невероятните си функции.

Подемът на Solana (SOL) Solana наскоро влезе в заглавията на вестниците благодарение на впечатляващото покачване на цената. Повишението може да се отдаде на поредица от airdrop събития в екосистемата на SOL. Тези airdrops ентусиазират общността на Solana, като възнаграждават съществуващите притежатели на SOL с нови токени.

Един от проектите, които масово направиха airdrop за ранните си потребители, е Jupiter Aggregator (JUP). Този забележителен проект има за цел да събере на едно място множество DeFi доставчици. Аігԁгор-ът на JUP привлече вниманието на инвеститорите към Solana, което доведе до приток на нови обеми. Но не само аігԁгор-ът привлича вниманието. Меме монетите на Solana (SOL) напоследък се превърнаха в тенденция, която доведе до още по-голям обем в екосистемата. Bonk, най-голямата меме монета на Solana, наскоро си осигури листване в Coinbase, което съживи сектора на мемо монетите на Solana.

Retik Finance (RETIK): DeFi революция с иновативни функции Retik Finance е авангардна DeFi платформа, предоставяща множество решения за DeFi пространството. Retik Finance (RETIK) се отличава с няколко ключови характеристики.

Дебитни карти DeFi: DeFi дебитните карти на Retik предлагат анонимни транзакции без нужда от преминаване през KYC процеси, давайки приоритет на поверителността на потребителите. Тези DeFi карти позволяват на потребителите да харчат своите криптовалути навсякъде по света. Освен това картите на Retik използват технологията на Web 3.0 портфейл, за разлика от обикновените карти, свързани с банки, което дава на потребителите пълен контрол върху техните средства.

Те могат да ги използват онлайн или офлайн, за да плащат за стоки. Освен това с дебитните карти на Retik потребителите могат дори да теглят пари в брой от банкомати.

Retik Pay: Друга характеристика, която отличава Retik Finance, е нейният платежен портал – Retik Pay. Retik Pay дава възможност за безпроблемна интеграция на крипто и фиатни плащания за търговци и потребители. Retik Pay също така се занимава с конвертирането, сетълмента и клиринга на крипто транзакциите. По този начин се гарантира бърза и сигурна обработка. С Retik Pay потребителите могат да се възползват и от възможността да плащат с предпочитаната от тях криптовалута, без да се притесняват за обменни курсове или такси.

Retik Pay насърчава трансграничната търговия, икономическия растеж и финансовото приобщаване, като преодолява пропастта между криптовалутите и фиатните валути.

Retik Wallet: Накрая, но не на последно място, Retik Finance предлага удобен за ползване и богат на функции портфейл – Retik Wallet. Портфейлът служи като входна точка в DeFi, позволявайки на потребителите да обменят и продават криптовалути, да стейкват и получават награди, да дават и заемат пари в брой и да участват в добивното стопанство.

Предварителна продажба на Retik Finance: Свидетелство за доверието на инвеститорите Предварителната продажба на Retik Finance беше изключително успешна. Това доведе до силно доверие от страна на инвеститорите. Първият етап на предварителната продажба беше разпродаден за по-малко от 72 часа. Етапът събра $450,000 и бяха продадени 15 милиона токена. Последва вторият етап, който набра $1 милион за една седмица и продаде 25 милиона токена.

Понастоящем предварителната продажба е в етап 3, като цената на токените е само $0.05. Този успех е доказателство за вярата, която инвеститорите имат в Retik Finance. Екипът е дал възможност на всички да участват в предварителната продажба и да бъдат в челните редици на промяната в DeFi сектора. Това говори красноречиво за техния ангажимент към приобщаването и децентрализацията.

Заключение: Присъединете се към революцията Solana и Retik Finance имат желанието да променят и подобрят няколко крипто сектора. С високоскоростния блокчейн на Solana и иновативните DeFi функции на Retik те предлагат огромен потенциал. Успехът на предварителната продажба на Retik допълнително го подчертава.

Табло
Поръчки
Търгуване
Валути