Маркетингова политика

Маркетингова политика

 

Последна актуализация: януари 2024 г

 

Настоящият документ описва Маркетинговата политика на AlphadeX.bg, собственост на Алфа Декс ООД с ЕИК: 207482537 и адрес гр. София, ул. Момино Венче 23

Регистрация на акаунт и съгласие с Маркетинговата политика

 1. При регистрация на профил на AlphadeX.bg Вие имате право да се съгласите с Маркетинговите условия за използване на платформата.
 2. За да регистрирате профил и да използвате функционалностите на alphadex.bg не е задължително да сте се съгласили с Маркетинговите условия.

Въпреки това, ако желаете да научавате първи за новости, игри и промоции, Ви препоръчваме да се съгласите с Маркетинговата политика.

Обхват на Маркетинговата политика

С приемането на условията на Маркетинговата политика на alphadex.bg Вие доброволно и изрично давате съгласието си да получавате:

 • Имейл кампании с маркетингова информация за текущи промоции и кампании;
 • Имейл кампании с информация за добавянето на нови функционалности, продукти и услуги;
 • Имейл кампании с анкети с цел събиране на обратна връзка по различни теми;
 • Имейл кампании за обявяване на корпоративни новини (партньорства, участия в събития и др.), свързани с AlphadeX.bg.

Маркетинговата политика на AlphadeX.bg не включва:

 • Автоматични мейли с цел регистрация и потвърждаване на профил;
 • Автоматични имейли при активиране на двустепенно удостоверяване – 2FA;
 • Автоматични имейли с информация за поръчки – за създаване на поръчка; промяна на статус на поръчка; изплащане на поръчка и други;
 • Автоматични имейли при натрупване на бонус точки (за изтегляне на мобилно приложение, при препоръка, от собствените поръчки и други);
 • Комуникация със съпорта на AlphadeX.bg във връзка с възникнали въпроси и неточности.

Горепосочените имейли са задължителни и позволяват нормалното функциониране на платформата.

Честота на получване на маркетингови имейли

Изпращаме информация, която смятаме, че заслужава Вашето внимание и време и затова можете да очаквате имейли от нас не по-често от 2-3 пъти месечно.

Ако желате да разбирате веднага за всичко ново свързано с нас, можете да ни последвате във Фейсбук, Инстаграм и ТикТок.

Към настоящия момент не изпращаме нюзлетъри с технически анализи, но можете да се информирате за крипто пазара всеки понеделник в Секцията Новини на нашия уеб сайт или в мобилното ни приложение.

Съхраняване на лични данни

Вашият имейл адрес се съхранява в съответствие с Политиката за поверителност на alphadex.bg. Той няма да бъде споделян с трети лица, ще бъде съхраняван сигурно и ще бъде използван единствено за изпращане на информацията, посочена в тази политика.

Отказ от получаване на маркетинг информация

Вие имате право по всяко време да се откажете от получаването на информация, посочена в обхвата на Маркетинговата политика. Moже да направите това, като натиснете бутонаUnsubscribe в края на всеки имейл, който не е свързан с Вашите поръчки, както и като се свържете с нас на [email protected].


Табло
Поръчки
Търгуване
Валути